صدور گواهي حضور براي شركت كنندگان در کمپين فصل اول جشنواره مجازی عملکرد های نوآورانه درسال 1396

با عنايت به اينکه سرعت و شدت تغييرات در عملکرد های نوآورانه هر دو نيازمند اطلاعات بيشتر هستند و اطلاعات را بايد به سرعت و تدريجی بدست آورد برنامه برگزاری کمپين فصل اول جشنواره مجازی عملکرد های نوآورانه درسال 1396  فرصت مناسبی برای کسب اطلاعات و مشاهده نتايج  بدست آمده از عملکرد های نوآورانه در خانواده بزرگ دانشگاه برای ارتقای شيوه های عملياتی،دانش و ايده های همکاران می باشد. در پايان کمپين براساس قرعه کشی جوايزی به حاضران در جلسه اعطاء می شود.

فصل اول جشنواره مجازی عملکردهای نوآورانه در سال 96 در روز سه شنبه مورخ 13/4/96 از ساعت 8:45 الی 12 برابر برنامه پیوست در محل آمفی تئاتر ستاد  مرکزی برگزار میشود.