به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: به مناسبت عید امامت و ولایت عید غدیر خم از سادات دانشکده پیراپزشکی با اهدا لوح و هدایایی از مقام این عزیزان تجلیل به عمل آمد.
متن لوح تقدیر به شرح زیر است:
                                                                                              امام رضا (ع):
                                                                           نگریستن به فرزندان ما عبادت است

همکار محترم جناب آقای /سرکار خانم....
با سلام و احترام

بی‌شک بزرگداشت عید غدیر به معنای زنده نگه‌داشتن آن روز تاریخی در دل‌های شیعیان و احیای محتوی آن در مقابل دشمنان است. غـدیر سرچشمه همیشه جوشان ولایت است که از سینه تفتیده «خم» به جام محبت دوست داران پیامبر و خاندانش جارى است. غدیر، تداوم رسالت محمد صلی‌الله علیه و آله در ولایت على علیه‌السلام است. غدیر، عید عدالت و رهبرى است.
 سادات فرزندان امامت و ولایت هستند که سفارش به احترام و تکریم آن‌ها بارها مورد تأکید بزرگان و علمای دین قرارگرفته است. فرصت را مغتنم شمرده به این بهانه، این روز عزیز را به شما سید / سیده بزرگوار تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

هیات رییسه دانشکده