تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۸ مهر

به اطلاع همکاران محترم می‌رساند، قرارداد بیمه درمان تکمیلی کارکنان شاغل در سال 98-1397 با شرکت سهامی بیمه دی با تصویب هیئت رئیسه دانشگاه منعقد شد.
به منظور رفاه همکاران دانشگاه و تسهیل در امر ثبت نام، اداره رفاه و تعاون مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی افتخار دارد مانند سال‌های گذشته، ارائه خدمات ثبت نام بیمه مذکور را با شرایط اعلام شده به صورت اینترنتی به کارکنان دانشگاه ارائه کندکه در راستای پاسخگویی به نیاز اقشار مختلف کارکنان و بر اساس قرارداد منعقد شده (1 مهر 97 تا 1 مهر 98)؛ کارکنان می‌توانند از بین سه طرح طلایی، نقره‌ای و طرح بیمه همگانی یک طرح را به صورت اختیاری برای خود و افراد تحت پوشش انتخاب نمایند.
همکاران ضمن مطالعه شرایط و ضوابط طرحهای یادشده می توانند با آگاهی نسبت به انتخاب طرح درخواستی اقدام کنند.

جهت اطلاع از شرایط و ضوابط هریک از سه طرح مذکور کلیک فرمایید.