تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۳ مهر

پروژه تبادل دانشجو KA107 در قالب برنامه اراسموس پلاس

یکی از پروژه هایی که اخیرا" دانشگاه در آن حضور پیدا کرده KA107 تحت برنامه اراسموس پلاس است.

در این پروژه مقرر شده که یک نفر از دانشجویان واجد شرایط PhD دانشگاه جهت تحصیل به مدت 5 ماه در دانشگاه Santiago de Compostela اسپانیا حضور پیدا نماید.

زبان تدریس اسپانیایی و تمامی هزینه ها توسط اتحادیه اروپا تامین می شود .

دانشجویان واجد شرایط می توانند  براي آگاهي از شرايط ثبت نام به لینک زیر مراجعه و برای ارسال تقاضای خود به همراه مدارک مورد نظر اقدام نمایند.

واجدین شرایط در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانند با سرکار خانم علاءالدینی، کارشناس بین الملل دانشگاه با شماره تماس 88896692 داخلی 305 تماس حاصل نمایند.

شرایط اولیه ثبت نام متقاضیان:
• دانشجوی مقطع PhD
• تسلط به زبان انگلیسی و آشنایی به زبان اسپانیایی
• موافقت معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده (حائز شرایط لازم آموزشی و تحصیلی جهت شرکت در برنامه)
مدارک لازم جهت ثبت نام:
کپی پاسپورت، رزومه (سوابق تحصیلی)، مدرک معتبر زبان، انگیزه نامه، آخرین مدارک تحصیلی، ریز نمرات، قرارداد آموزشی (پروپوزال در فرمت مصوب)، نامه پذیرش از دانشگاه مقصد، گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید