تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۴ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۴ مهر

به گفته سرپرست روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه اتاق معاینه هر روز در طول هفته از شنبه تا چهارشنبه آماده پذیرایی از همکاران دانشگاه است.
وی در ادامه افزود: پزشکان اتاق معاینه از همکاران پزشک عمومی هستند که از ساعت 11 تا 12 به همکاران خدمت ارائه مي دهند. روزهای دوشنبه از ساعت 12:30 تا 13:30 دکترمیرزایی متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران آماده ارایه مشاوره تغذیه به همکاران است.
روزهای یکشنبه و چهارشنبه از ساعت 10 تا 11 مشاوره دندانپزشکی توسط دکتر نبی زاده در اتاق دندانپزشکی انجام می شود برنامه روزانه حضور پزشکان در اتاق معاینه به شرح ذیل است:
شنبه دکترمحمدیان
یکشنبه دکترپورمحمدیان
دوشنبه دکتراحمدی یا دکتررحیم نیا
سه شنبه دکترنمازی یا دکترگوران
چهارشنبه دکتر مقیمی.
ضمنا سوپروایزر اتاق معاینه یوسفی نژاد استادکلایه با شماره 3219 -9124503558 هر روز مطابق ساعت اعلام شده در خدمت همکاران دانشگاه است.
نشانی اتاق معاینه:خیابان قدس تقاطع بلوار کشاورز طبقه اول اتاق معاینه ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران