تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ آبان

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی، گروه فرهنگی هنری قاب وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه در نظر دارد به مناسبت اربعین حسینی (ع)، مسابقه عکاسی در سه محور 'اتحاد بین مردم عراق و ایران، حضور ادیان و ملل مختلف در پیاده روی اربعین و مراسم های عزاداری جاماندگان اربعین در داخل کشور' را ویژه دانشجویان علوم پزشکی تهران برگزار کند.
مهلت ارسال آثار تا 17 آبان 97 تعیین و علاقمندان می توانند تصاویر خود را بوسیله دوربین های حرفه ای، تلفن همراه و ... تهیه و به همراه نام و نام خانوادگی، شماره تماس و نام دانشکده به شناسه @bsj_ghab_tums در پیام رسان های سروش، بله، ایتا و یا صفحه اینستاگرام ghab_btums ارسال کنند.
از جمله شرایط مسابقه عکاسی می توان به 'عکس ها می بایست متعلق به سال 97 بوده و هر فرد می تواند حداکثر سه اثر ارسال کند، پرهیز از هرگونه اصلاح با نرم افزارهای رایانه ای، عدم ارسال عکس سلفی، عکس های ارسالی دارای زیرنویس مناسب (دل نوشته، شعر، آیات قرآنی و ...) باشد و ... اشاره کرد.