تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۳ آبان

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی و فرهنگی، دوره های آموزشی شنا بصورت اختصاصی جهت کارکنان، دانشجویان، اعضای هیأت علمی و بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران و خانواده های آنان (افراد دارای کارت عضویت دانشگاهی) در سه سطح مبتدی، متوسطه و پیشرفته و در 12 جلسه برگزار خواهد شد.
همچنین کلاس های آموزشی ورزش در آب و بدنسازی (کار با دستگاه) ویژه بانوان نیز در 12 جلسه آموزشی در این مجموعه ورزشی برگزار می شود.
بنابر اعلام اداره گسترش ورزش های همگانی مدیریت تربیت‌بدنی، ثبت نام در کلاس های آموزشی ذکر شده از 7 آبان 97 آغاز و شروع دوره ها از20 آبان ماه تعیین شده است.
به دلیل محدودیت ظرفیت پذیرش در دوره های آموزشی، اولویت‌بندی بر اساس زمان ثبت‌نام متقاضیان صورت می پذیرد.
توضیح اینکه، همکاران علاقمند برای ثبت‌نام و یا کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس: ‌خیابان نصرت شرقی، نرسیده به میدان توحید، دانشکده پرستاری و مامایی، مجموعه استخر و سونای دانشگاه علوم پزشکی تهران مراجعه و يا با شماره تلفن 66420738 تماس برقرار کنند.