تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۳ آذر

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه شورای نمایندگان دانشجویان این دانشکده با حضور دکتر چنگیزی رییس دانشکده، دکتر عین الهی معاون آموزشی و نمایندگان دانشجویان مقطع کارشناسی رشته‌های علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل، هوشبری، رادیولوژی، فناوری اطلاعات سلامت و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این جلسه دانشجویان به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات و مسائل خود که بیشتر مربوط به بحث فضای فیزیکی و برنامه‌ریزی کلاس‌های درسی بود پرداختند، همچنین از به‌کارگیری روش‌های نوین تدریس وارونه توسط برخی اساتید قدردانی کردند.
دکتر چنگیزی به ارائه توضیحاتی پیرامون بهبود فضای فیزیکی و طرح‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و درازمدت دانشکده برای ارتقا فضای فیزیکی پرداخت و ارائه روش‌های نوین آموزشی را راهی برای دستیابی به اهداف دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم دانست.
دکتر عین الهی نیز در خصوص نحوه برنامه‌ریزی کلاس‌های درسی توضیحاتی را به دانشجویان ارائه کرد.