تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۷ آذر

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، به مناسبت میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) اولین دورهمی خانواده پیراپزشکی دوشنبه 5 آذر 97 در سالن اجتماعات برگزار شد.
در این دورهمی دکتر چنگیزی ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع الاول در خصوص برگزاری دورهمی گفت: هدف از برگزاری این برنامه ایجاد محیط صمیمی بین همکاران و همبستگی بیشتر بین آنها است. با برنامه ریزی های صورت گرفته برنامه های متنوعی درنظر گرفته شده است، برای تداوم این دورهمی لازم است همکاران پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کنند. خوشبختانه در این مدت  در دانشکده اتفاقات خوبی افتاده است و امیدواریم همواره بتوانیم موفقیت های روزافزون اعضای خانواده پیراپزشکی ر شاهد باشیم.
در این دورهمی برنامه های متنوعی با همکاری دانشجویان دانشکده اجرا شد که از آن جمله می توان به اجرای استندآپ کمدی محمد جواد وادی زاده دانشجوی کارشناسی علوم آزمایشگاهی ، اجرای پانتومیم امیر حسین علامی، محمد جواد وادی زاده، علی رضا ارجمندی  و محمدجواد شیخی پور دانشجویان کارشناسی علوم آزمایشگاهی و اجرای موسیقی زنده سهند جعفریان دانشجوی کارشناسی اتاق عمل می توان اشاره کرد. در پایان از مهمانان پذیرایی صورت گرفت.