تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جلسه مشترک گروه تکنولوژی رادیولوژی و رادیوتراپی دانشکده پیراپزشکی با مسئولین آموزشی بخش‌های رادیولوژی بیمارستان‌های دانشگاه با حضور دکتر چنگیزی رییس دانشکده و اعضای گروه برگزار شد.
در این جلسه دکتر چنگیزی ضمن خیرمقدم به مدعوین گفت: هدف از این جلسه بحث و تبادل‌نظر در خصوص بررسی مشکلات آموزشی در بالین بخش‌های تصویربرداری و ارائه راه‌حل برای آن‌ها است.
در ادامه جلسه مسئولین آموزش دانشجویان به بیان نقطه نظرات خود در این زمینه پرداختند.
در این جلسه تدوین پروتکل‌های تصویربرداری استاندارد با همکاری گروه تکنولوژی رادیولوژی و رادیوتراپی دانشکده به‌صورت بروشورهای آموزشی برای نصب در بخش‌ها، نحوه نظارت بر حضور دانشجویان، بازنگری کارآموزی‌ها و برگزاری جلسات این‌گونه به‌صورت دوره‌ای مصوب شد.