تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ دي

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: سعید شکوری دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت این دانشکده از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد پرونده الکترونیک سلامت برای مبتلایان به اختلال وسواس دفاع کرد.
هدف این تحقیق طراحی پرونده الکترونیک سلامت برای بیماران مبتلابه اختلال وسواس به‌منظور ارتقاء کیفیت درمان و مدیریت هرچه بهتر اطلاعات بالینی این بیماران است. با توجه به درمان طولانی‌مدت بیماران روان و رفتار ازجمله وسواس و حجیم شدن اطلاعات بیماران در این مدت‌زمان، پرونده الکترونیک سلامت یکی از فناوری‌های مناسب برای مدیریت این اطلاعات است.
نتایج این مطالعه نشان داد که به لحاظ مستندسازی پرونده الکترونیک سلامت بیمار کامل‌تر از پرونده کاغذی بوده و در بازیابی اطلاعات از یک مرکز مراقبت سلامت می‌تواند سریع‌تر باشد. علاوه بر آن در مقایسه با پرونده‌های کاغذی پرونده الکترونیک سلامت از مزایای بالقوه جهت بهبود مدیریت دارویی و بالینی برای بیماران مراکز سلامت روانی ازجمله مبتلایان وسواس برخوردار خواهد بود و استفاده از این سیستم منجر به افزایش رضایت بیماران در مراکز سلامت روان می‌شود.
دکتر رضا صفدری استاد راهنما، دکتر رضا پیرزه استاد مشاور این پژوهش بودند. دکتر حمیده احتشام و دکتر نیلوفر محمدزاده داوری آن را بر عهده داشتند.