تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ شنبه ۱۳ بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، این دانشکده در راستای توانمندسازی دانشجویان و مخاطبان علاقه مند؛ کارگاه خلق محصول یا خدمت جدید برای کارآفرینی را ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های علوم پزشکی و دانشجویان سال آخر رشته های علوم پزشکی و علاقمندان به موضوع کارآفرینی با مجوز رسمی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.
کارگاه خلق محصول یا خدمت جدید برای کارآفرینی با سرفصل تلفیق شبکه های علیت و مداخله به وسیله گردونه خلاقیت توسط دکتر محمد شریعتی؛ عضو هیات علمی گروه پزشکی اجتماعی دانشگاه تدریس می شود و دانشجویان از تخفیف ویژه برای شرکت در این کارگاه برخوردار خواهند بود.
مهلت ثبت نام تا 23 بهمن 97 و زمان برگزاری کارگاه 25 بهمن می باشد.
مکان برگزاری کارگاه: تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، بن بسن دولتشاهی، دانشکده مجازی می باشد.
همچنین علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 42036001 داخلی 205 تماس بگیرند.