تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۵ بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: جلسه هم‌اندیشی مرکز رشد فناوری سلامت این دانشکده با دانشکده طب ایرانی با حضور دکتر چنگیزی رئیس دانشکده، دکتر قاضی سعیدی معاون پژوهشی، دکتر عین الهی معاون آموزشی، دکتر صفدری مدیر گروه مدیریت اطلاعات سلامت دکتر رضائیان زاده رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر عباسیان، دکتر کریمی و دکتر جعفری در اتاق فکر مرکز رشد برگزار شد.
دکتر قاضی سعیدی ضمن خوشامدگویی به بیان حوزه‌های تحقیقاتی که امکان انجام فعالیت مشترک وجود دارد پرداخت و گفت: امیدواریم بتوانیم در موضوعات با محوریت انتولوژی در حوزه طب ایرانی همکاری مشترک داشته باشیم و زمینه‌های همکاری بین دو دانشکده را بیش از گذشته توسعه دهیم.
دکتر صفدری به بیان توضیحاتی پیرامون لزوم انتولوژی در حوزه‌های مختلف ازجمله طب ایرانی پرداخت و به توجه جدی به این مقوله با توجه به گسترش روزافزون این علم در دنیا تأکید کرد.
دکتر جعفری مطالبی را در حوزه Gentology، انواع پایگاه‌های داده‌ای طب ایرانی و چارچوب کلی انتولوژی در طب ایرانی بیان کرد.
دکتر کریمی بادانش دانستن طب ایرانی گفت: طب ایرانی یک دانش است و نیاز به طراحی Mesh تخصصی در این زمینه دارد. با توجه به فنون پنج‌گانه در طب ایرانی می‌توان با برقرار ارتباط بین آن‌ها نقشه پژوهشی در این زمینه را ترسیم کرد. یکپارچه‌سازی اطلاعات، داده‌ها از دیگر اقدامات خواهد بود که نیاز به استفاده از متدهای هوشمند دارد.
در پایان دکتر چنگیزی و دکتر رضائیان زاده برای انجام فعالیت‌های مشترک در این زمینه اعلام آمادگی کردند.