تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۶ بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: خدیجه ندری دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت این دانشکده از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد برنامه خودمراقبتی مبتنی بر موبایل برای پایش بیماران مبتلابه لیشمانیوز جلدی دفاع کرد.
اسكار ناشی از لیشمانیا موضوع مهمي در زندگی افراد مبتلابه این بیماری است. به‌کارگیری برنامه‌های خودمراقبتی باعث کنترل این بیماری و پیامدهای ناشی از آن، کاهش هزینه‌ها و ارتقا کیفیت درمان می‌شود. با توجه به نقش برنامه‌های خودمراقبتی در آموزش و پیگیری درمان و به‌کارگیری آن‌ها در بستر گوشی‌های همراه، می‌توان پیامدهای ناشی از این بیماری را به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای کاهش داد.
بررسی میانگین پاسخ‌های شرکت‌کنندگان در مرحله نیازسنجی تعیین عناصر داده‌ای نشان داد که عناصر اطلاعاتی، اطلاعات بیماری، آموزش و پیشگیری، لینک‌های مفید، اطلاعات کاربر از دیدگاه متخصصان ضروری تشخیص داده‌شده و بخش ارتباط با پزشک با توجه به حجم بالای درخواست‌ها و نیاز به مشارکت پزشکان متعدد مفید اما ضروری نیست تشخیص داده شد. ارزیابی قابلیت استفاده از برنامه خودمراقبتی نشان داد که بیماران برنامه کاربردی را با میانگین امتیاز 7.81 از مجموع 9 امتیاز در سطح خوب ارزیابی کردند.
دکتر لیلا شاهمرادی استاد راهنما و دکتر هدیه ساجدی و دکتر عطا صالحی اساتید مشاور این پژوهش بودند.  دکتر جبرائیل فرضی و دکترا میترا زارع داوری آن را بر عهده داشتند.