دفاع از پایان نامه خان زاده دانشجوی کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی
۱۳۹۷ شنبه ۲۹ دي
خان‌زاده از پایان‌نامه خود با عنوان بررسی اثر پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس کازئی و باسیلوس سوبتیلیس به‌صورت مجزا بر بیان ژن‌های BCL2-BAX-CASPASE3 در بیضه موش بزرگ آزمایشگاهی نژاد ویستار آلبینودر جهت القاء آپوپتوز ناشی از پرتوگیری گاما دفاع کرد.
دفاع از پایان نامه نظام دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
۱۳۹۷ شنبه ۲۹ دي
نظام از پایان‌نامه خود با عنوان ایجاد و ارزیابی سیستم تصمیم‌یار مبتنی بر گایدلاین برای تجویز بهینه آنتی‌بیوتیک پروفیلاکسی دفاع کرد.
دفاع از پایان نامه الماس پور دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
۱۳۹۷ شنبه ۲۹ دي
الماس پور از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد برنامه کاربردی خود مدیریتی مبتنی بر اندروید بیماران تحت جراحی ستون فقرات دفاع کرد.
دفاع از پایان نامه حاجی زاده دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
حاجی زاده از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد برنامه کاربردی مبتنی بر موبایل در زمینه کنترل و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی دفاع کرد.
دفاع از پایان نامه ایزدی دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
ایزدی از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ارزیابی برنامه خودمراقبتی مبتنی بر موبایل برای بیماران پوست و مو با استفاده از گیاه‌درمانی دفاع کرد.
بیشتر بخوانید
تاکید معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه بر تعیین افزایش مالیات برای سیگار و انواع محصولات دخانی برای کاهش مصرف در بودجه سال آتی کشور
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
نخستین همایش سیگار و سیاست گذاری در راستای 'اهداف نظام سلامت کشور و بالا بردن دانسته های کارشناسان حوزه سلامت' برگزار می شود.
برگزاری کارگاه های رایگان برای دانشجویان دکتری پژوهشی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
دانشجویان ورودی سال تحصیلی 98-97 به بعد، ملزم به شرکت و دریافت گواهینامه مربوط به حداقل 3 کارگاه از کارگاه های برگزار شده در مدیریت ارتباط با صنعت دانشگاه هستند.
بیشتر بخوانید
گفت و گو با معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه/ دکتر حلب چی: پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا با تغییراتی که در اتاق های فکر دانشجویی پیشنهاد داده شد، برگزار می شود
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي
پنجمین جشنواره دانشجویی ابن سینا با تغییراتی در زمان برگزاری، محورها، جوایز و ... همراه خواهد بود.
بیشتر بخوانید
سفیران سیمرغ دانشگاه علوم پزشکی تهران در دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت معرفی شدند
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ دي
اولین جلسه هم اندیشی سفیران دانشجویی دهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موسوم به سیمرغ برگزار و سفیران در بخش های مختلف تعیین شدند.
دفاع از پایان نامه میرصانع دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ دي
میر صانع از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد برنامه کاربردی خودمراقبتی اختلالات کف لگن در زنان مبتنی بر اندروید دفاع کرد.
آغاز ثبت نام آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ دي
ثبت نام آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان 24 الی 30 دی ماه 1397 از طریق سایت مرکز رشد استعدادهای درخشان انجام می شود.
بیشتر بخوانید
دکتر ترابی: از تمامی فن‌آوری‌های رایگان موجود، برای اهداف دانشگاه بهره‌برداری می‌کنیم
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ دي
رئیس دبیرخانه مرکزی دانشگاه، در خصوص روند راه‌اندازی میز خدمت الکترونیک، استفاده از فناوری بارکد سه‌بعدی، شبکه اجتماعی سروش و گپ و سامانه پرسنلی بازنشستگی توضیح داد و راه‌اندازی سیستم امضای الکترونیک و میز خدمت معاونت غذا و دارو را از برنامه‌های آتی دانشگاه خواند.