دفاع از پایان نامه نصر دانشجوی دکتری تخصصی انفورماتیک پزشکی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
دکتر علی نصر دانشجوی دوره دکتری تخصصی رشته انفورماتیک پزشکی از پایان نامه خود دفاع کرد.
پونسیان دانشجوی کارشناسی ارشد هماتولوژی از پایان نامه خود دفاع کرد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
ثمره پونسیان از پایان نامه خود با عنوان تعیین حداقل بیماری باقی مانده با استفاده از الگوی متیلاسیون پروموتر ژنهای RASSF6 و RASSF10 در بیماران مبتلا به لوسمی لنفوبلاستیک حاد دفاع کرد.
پورترکان دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت از پایان نامه خود دفاع کرد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
المیرا پورترکان از پایان نامه خود با عنوان طراحی سیستم هوشمند جهت پیش بینی ریسک سرطان اپیتلیال تخمدان بر اساس منطق فازی دفاع کرد.
بیشتر بخوانید
احمد محمد باقر  عيسى دانشجوی کارشناسی ارشد رادیولوژی بین الملل از پایان نامه خود دفاع کرد
احمد محمد باقر عيسى دانشجوی کارشناسی ارشد رادیولوژی بین الملل از پایان نامه خود دفاع کرد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
احمد محمد باقر عيسى دانشجوی کارشناسی ارشد رادیولوژی بین الملل از پایان نامه خود با عنوان using diffusion- weighted imaging in discrimination of non-metastatic pelvic lymph nodes in endometrial cancer Diagnostic value of MRI دفاع کرد.
سوهانی دانشجوی کارشناسی ارشد هماتولوژی از پایان نامه خود دفاع کرد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
مهسا سوهانی از پایان نامه خود با عنوان بررسی سطح بیان و الگوی متیلاسیون ژن RASSF1A در فازهای مختلف بیماری لوسمی حاد لنفوبلاستیک ( ALL)دفاع کرد.
تبریک هیات رییسه دانشکده پیراپزشکی به الناز شاه‌حسینی و سیده فاطمه موسوی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
یات رییسه این دانشکده در پیامی کسب مدال طلا و عنوان قهرمانی الناز شاه‌حسینی و عنوان پنجمی سیده فاطمه موسوی را در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تبریک گفت.
بیشتر بخوانید
الناز شاه‌حسینی دانشجوی دانشکده پیراپزشکی موفق به کسب مدال طلای مسابقات کاراته در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور شد.
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
الناز شاه‌حسینی دانشجوی دانشکده پیراپزشکی موفق به کسب مدال طلای مسابقات کاراته در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد.
تقدیر از سادات دانشکده پیراپزشکی به مناسبت عید غدیر خم
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
به مناسبت عید غدیر از سادات دانشکده تجلیل به عمل آمد.
میلاد امام موسی کاظم علیه السلام مبارک باد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
میلاد امام موسی کاظم علیه السلام مبارک باد.
بیشتر بخوانید
شهناز فاطمیان ترشیزی دانشجوی کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی از پایان نامه دفاع کرد
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
فاطمیان از پایان نامه خود با عنوان بررسی دیدگاه کادر درمانی بخش انکولوژی بیمارستانهای وابسته به دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی درباره تأثیر کتاب درمانی در فرآیند بهبود بیماران مبتلا به سرطان در سالهای 95-94دفاع کرد.
عمار حوم النصيرى دانشجوی کارشناسی ارشد هوشبری بین الملل از پایان نامه دفاع کرد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور