یک مدال طلا، هفت نقره و یک برنز، دستاورد کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
سه دانشجوی دانشکده پیراپزشکی در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور افتخارآفرینی کردند.
بیشتر بخوانید
انتصاب  علامی دانشجوی  دانشکده پیراپزشکی به‌عنوان عضو دانشجویی در شورای نظارت بر فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه
انتصاب علامی دانشجوی دانشکده پیراپزشکی به‌عنوان عضو دانشجویی در شورای نظارت بر فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
امیرحسین علامی دانشجوی دانشکده پیراپزشکی به‌عنوان عضو دانشجویی در شورای نظارت بر فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه منصوب شد.
برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
جلسه شورای فرهنگی دانشکده پیراپزشکی با دستور جلسه بررسی برنامه های آغاز سال تحصیلی برگزار شد.
دفاع از پایان نامه یوسفی دانشجوی کارشناسی ارشد هماتولوژی و علوم انتقال خون
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۷ شهريور
یوسفی از پایان‌نامه خود با عنوان بررسی میزان بیان STAT3 و STATIP1 در بیماران مبتلابه CML مقاوم به درمان با ایماتینیب در بیمارستان شریعتی دفاع کرد.
سیاه‌پوش کردن دانشکده پیراپزشکی به مناسبت آغاز ماه محرم
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۵ شهريور
دانشکده پیراپزشکی به مناسبت آغاز ماه محرم سیاه پوش شد.
برگزاری هفتگی  پیاده‌روی صبحگاهی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی
برگزاری هفتگی پیاده‌روی صبحگاهی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۵ شهريور
دومین جلسه پیاده‌روی صبحگاهی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
دفاع از پایان نامه امینی دانشجوی کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۵ شهريور
امینی از پایان‌نامه خود با عنوان بررسی اثر حفاظتی ملاتونین پس از تابش کشنده تمام بدن بر بیان ژن های TGF-β و NOX4 در سلول های مغز استخوان و سطح سرمی TGF-βوسطح بقا در موش سوری نر دفاع کرد.
برگزاری جشن غدیر و تقدیر از بازنشستگان دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
جشن عید غدیر و تقدیر از دو همکار بازنشسته این دانشکده پروین صمیم و حسن فاضلی پور برگزار شد.
اطلاعیه اختلال اینترنت ساختمان شماره 1 در روز چهارشنبه 21 شهریور
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
روز چهارشنبه مورخ 21/6/97 از ساعت 12 اینترنت ساختمان شماره 1 دچار اختلال است.
بیشتر بخوانید
دفاع از پایان نامه قلاوند دانشجوی کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۰ شهريور
قلاوند از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد برنامه مدیریت هوشمند آموزش مهارت‌های دستیار دندانپزشک مبتنی بر اندروید دفاع کرد.
اطلاعیه برگزاری روزانه قرائت زیارت عاشورا در دهه اول محرم در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ شهريور
دعای پرفیض زیارت عاشورا همه روزه در دهه اول محرم از روز سه شنبه 20شهریور 97 از ساعت 7:30 برگزار خواهد شد.
فراخوان دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه -دانشجویان دانشگاه
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ شهريور
دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه در راستای اجرایی سازی برنامه¬های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی از دانشجویان علاقمند دعوت به همکاری نموده است.