تجهیز آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید 19 دانشکده پیراپزشکی به دستگاه لیکوئید هندلینگ
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
آزمایشگاه تشخیص مولکولی کووید 19 دانشکده پیراپزشکی به دستگاه لیکوئید هندلینگ مجهز شد.
تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به دکتر امیدخدا به مناسبت ارتقا به مرتبه دانشیاری
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ اسفند
دکتر علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی در پیامی ارتقا مرتبه دانشیاری دکتر آزاده امیدخدا را تبریک گفت.
پیام تسلیت هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی در پی درگذشت سید هادی تبرک پور
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ اسفند
هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی در پیامی درگذشت سید هادی تبرک پور فارغ التحصیل رشته علوم آزمایشگاهی این دانشکده را تسلیت گفتند.
برگزاری جلسه هم اندیشی رئیس دانشکده پیراپزشکی با اعضای هیات علمی جوان
۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
دکتر علیزاده: دوره جدید دانشکده، دوره طلایی برای جوانان است.
برگزاری جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده پیراپزشکی با بررسی مصوبات پنجاه و پنجمین جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کووید 19 برگزار شد.
بازدید مدیریتی معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی از ساختمان شماره 3 دانشکده
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۱ اسفند
دکتر افضل شمسی، معاون اداری مالی دانشکده پیراپزشکی از ساختمان شماره 3 دانشکده بازدید کرد.
برگزاری جلسه آزمایشگاه کووید ۱۹ در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ اسفند
دکتر علیزاده توسعه دامنه خدمات تشخیصی آزمایشگاه راه حائز اهمیت دانست و بر حفظ آمادگی کارکنان برای ورود به پیک احتمالی چهارم همه گیری کرونا تاکید کرد.
بیشتر بخوانید
برگزاری مراسم یادبود برادر محمدرضا حیدری رئیس سابق اداره حسابداری دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ اسفند
مراسم یادبود برادر محمدرضا حیدری رئیس سابق اداره حسابداری دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
بیشتر بخوانید
برگزاری وبینار بین المللی پاسخ ایمنی و ایمونوپاتولوژی کووید 19 در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ اسفند
وبینار بین المللی پاسخ ایمنی و ایمونوپاتولوژی کووید 19 در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
برگزاری جلسه تقدیر از مهندسان دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ اسفند
جلسه تقدیر از مهندسان دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
بیشتر بخوانید
برگزاری وبینار نقش سامانه های تشخیصی - درمانی (Theranostic Agents) در تصویربرداری پزشکی در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ اسفند
وبینار نقش سامانه های تشخیصی - درمانی (Theranostic Agents) در تصویربرداری پزشکی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۰ اسفند
جلسه شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.