دفاع از پایان نامه قادربیگی دانشجوی کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
قادربیگی از پایان‌نامه خود با عنوان بررسی و مقایسه دز مؤثر چشم راست و چپ کاردیولوژیست در آنژیوگرافی‌های فمورال و رادیال در بیمارستان امام حسین (ع) مهران دفاع کرد.
برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱ اسفند
در مراسم عزاداری بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) در خصوص شخصیت ایشان، سبک زندگی و سیره و مقامشان مطالبی بیان شد.
برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ بهمن
انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی با بازدید دکتر حلبچی معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
بیشتر بخوانید
دفاع از پایان نامه دانش شهرکی دانشجوی دکتری تخصصی انفورماتیک پزشکی دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ بهمن
دکتر عظیمه دانش شهرکی دانشجوی دکتری تخصصی رشته انفورماتیک پزشکی این دانشکده از رساله خود دفاع کرد.
اطلاعیه برگزاری دهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور
اطلاعیه برگزاری دهمین دوره المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور
اطلاعیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاونین دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ بهمن
مراسم تکریم و معارفه معاونین دانشکده پیراپزشکی شنبه 5 اسفند 96 برگزار خواهد شد.
برگزاری کارگاه طراحی پرایمر در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ بهمن
کارگاه طراحی پرایمر در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
بیشتر بخوانید
دفاع از پایان نامه  باقری  دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی
دفاع از پایان نامه باقری دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ بهمن
باقری از پایان‌نامه خود با عنوان ایجاد سیستم الکترونیکی در زمینه مبحث تعهدات حرفه‌ای، اخلاقی و قانونی در فناوری و مدیریت اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی دفاع کرد.
بیشتر بخوانید
انتصاب دکتر شاهمرادی به عنوان مسئول امور دانشجویان  شاهد و ایثارگر دانشکده پیراپزشکی
انتصاب دکتر شاهمرادی به عنوان مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
دکتر شاهمرادی به عنوان مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده پیراپزشکی منصوب شد.
بیشتر بخوانید
دفاع از پایان نامه مصدقی نیک دانشجوی کارشناسی ارشد انفورماتیک پزشکی دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
مصدقی از پایان‌نامه خود با عنوان طراحی و ایجاد برنامه مراقبت مدیریت‌شده افراد مبتلابه زخم پای دیابتی مبتنی بر اندروید دفاع کرد.
بیشتر بخوانید
اطلاعیه برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س)
۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س) روز دوشنبه در دانشکده پیراپزشکی برگزار خواهد شد.
اطلاعیه سومین کنگره سلامت دهان و اپیدمیولوژی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ بهمن
سومین کنگره سلامت دهان و اپیدمیولوژی با جشنواره بزرگ سلامت دهان و باعنوان دندان سالم لبخند زیبا برگزار می شود.