دریافت فیش حقوقی از طریق گوشی همراه
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ مرداد
مدیر امور مالی دانشگاه از امکان دریافت فیش حقوقی از طریق سامانه قابل‌نصب بر روی گوشی تلفن همراه خبر داد.
نشست هم انديشي برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی سراسر کشور برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ مرداد
نشست هم انديشي و بررسي راهکارهاي برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی (بین الملل) سراسر کشور با حضور مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
بیشتر بخوانید
سومین فراخوان پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی مجازی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال تحصیلی 98 -97
۱۳۹۷ شنبه ۱۳ مرداد
دانشگاه علوم پزشکی مجازی در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و ارتقای عملکرد نظام آموزشی دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری سومین فراخوان ثبت‌نام و پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد آموزش پزشکی ویژه اعضای هیات علمی دانشگا‌ه‌ها از تاریخ 15 تا 15 شهریور ماه می­نماید.
تسلیت هیات رییسه دانشکده پیراپزشکی به بتول کاتب
۱۳۹۷ شنبه ۱۳ مرداد
هیات رییسه ، اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشکده در پیامی درگذشت پدر ، بتول کاتب کارمند این دانشکده را تسلیت گفتند.
بیشتر بخوانید
تبریک رییس دانشکده پیراپزشکی به دکتر قاضی سعیدی و  دکتر رستم نیاکان به مناسبت ارتقا مرتبه دانشیاری
تبریک رییس دانشکده پیراپزشکی به دکتر قاضی سعیدی و دکتر رستم نیاکان به مناسبت ارتقا مرتبه دانشیاری
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۰ مرداد
دکتر چنگیزی در پیامی ارتقا مرتبه دانشیاری دکتر مرجان قاضی سعیدی و دکتر شراره رستم نیاکان را تبریک گفت.
برگزاری شورای جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۰ مرداد
پرونده 11 متقاضی در شورای جذب دانشجویان بین‌الملل این دانشکده مطرح شد.
برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۰ مرداد
کاهش هزینه ها موضوع مورد بررسی در جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه بود.
بیشتر بخوانید
دفاع از پایان نامه عرفانه علیخانی دانشجوی کارشناسی ارشد هماتولوژی و علوم انتقال خون
۱۳۹۷ سه شنبه ۹ مرداد
علیخانی از پایان‌نامه خود با عنوان بررسی ژنو تیپ بیماران مبتلابه کمبود فاکتور پنج انعقادی در جنوب شرقی ایران دفاع کرد.
برگزاری جلسه هم‌اندیشی در خصوص مسائل بین‌الملل در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ دوشنبه ۸ مرداد
جلسه هم‌اندیشی پیرامون مسائل بین‌الملل و جذب دانشجویان خارجی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
بیشتر بخوانید
اطلاعیه برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه ولادت امام رضا(ع)
۱۳۹۷ شنبه ۶ مرداد
مسابقه کتابخوانی ویژه ولادت امام رضا(ع) برگزار می شود.
بیشتر بخوانید
اعلام حداکثر فرصت زمان ثبت درخواست پذیرفته شدگان مشمولی که شرایط اخذ معافیت تحصیلی را دارند
۱۳۹۷ سه شنبه ۲ مرداد
پذیرفته شدگان مشمولی که شرایط اخذ معافیت تحصیلی را دارند حداکثر تا آخر شهریور 97 برای ثبت درخواست خود فرصت دارند.
برگزاری دومین جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده پیراپزشکی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱ مرداد
دومین جلسه کمیته صیانت از حقوق شهروندی در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.